dinsdag 4 augustus 2015

Sollicitatie brief schrijven met een pas foto.,of,zonder,een,past,foto, Vind hier recenties,cursus,opleiding,workshop, en werk !!


Groningen, 04- Augustus - 2015 door >>E.C. Fotograaf<<
 
Zonder,een,passende afbeelding, van jezelf de belangrijkste brief en bewuste poging om een baan te krijgen.  Is tegenwoordig een veel besproken punt . Ook voor jou inzet om de job te veroveren van een vaak grote selectie brief schrijvers. Die eigenlijk allemaal de primaire doelstelling hebben!!! 
 <img src="like.jpg" alt="Like us on Facebook ecfotograaf">
Win door een like
Is een pasfoto gewenst ja of nee? Het grote deel van de afnemers van sollicitaties zegt beïnvloed te worden door een pasfoto.

 Dit kan dus heel erg positief werken als jij bijvoorbeeld als model solliciteert bij een castingbureau. Of bij een modeshow die in de stad wordt gehouden als baan.

In de meeste gevallen doe je dit niet, omdat er dus zoveel kracht en emotie via de gedachten gericht worden op de pasfoto. Is het effect van jou brief inhoudelijk niet zo sterk meer.

Psychologisch gezien werkt dit dus in sommige gevallen erg positief, maar in de meeste gevallen kan dit ook jou nee zijn op de vraag ben ik aangenomen? Er is dan iemand anders:,,

:"Hallo meneer, mevrouw,!!" : "U bent aangenomen en krijgt een contract, Van Harte Gefeliciteerd"

 <img src="2015-Fontijn-4" alt="fontijn ecfotograaf">
De Fontijn

 Als jij bent aangenomen. Wil je graag weten wat de doorslag heeft gegevenen dit is ook erg belangrijk om na te vragen aan de commissie die dit sollicitatie traject heeft afgenomen.
Schroom ook niet  dit te vragen. Want is het in de toekomst zo dat jij nog eens moet solliciteren dan is het belangrijk deze kennis op zak te hebben.

Waar moet je rekening mee hoeden als jij gaat solliciteren. 
Vooraf jij gaat solliciteren is het van belang dat je de personen die jij op jou c.v. hebt staan ook daadwerkelijk van te voren informeert en vraagt of het goed is  deze recensies** ( Zie onderbouwing voetstuk)

Wat moet er in een C.V. Staan en wat betekend C.V. **
curriculum vitae (cv) vertelt wie je bent en wat je kunt.Feiten en juiste informatie over jou leer ervaringen, zowel theorie als praktijk is belangrijk in Chronologische volgorde te schrijven.
Scholen met de jaartallen erbij, cursussen, bijbaan, vaste baan of tijdelijke betrekkingen.
Alles in het kort opschrijven zeg maar 1 pagina voor de brief en 1 voor jou C.V. 

 Je moet zo juist mogelijk omschrijven wat je hebt gedaan, 
 Want je wordt gecontroleerd via de recensies door je sterke punten naar voren te brengen en je zwakke punten niet of zo onopvallend mogelijk op te nemen. Zwakke punten zijn ook goed te omschrijven als leerpunten.

Hiervoor kun je daadwerkelijk aan sleutelen via een cursus, thuis studie is erg populair.

Enkele belangrijke opleidingen die jij thuis kunt doen en haalbaar kunt toevoegen op jou CV
Krijg jie hier als tip mee van mij, omdat uit onderzoek heeft gebleken dat dit zoveel extra toevoegt aan jou C.V. raad ik namens de toegevoegde waarde aan


 actief taalgebruik, afkortingen voluit,  persoonlijke tint toevoegen, recenties alleen als daar om wordt gevraagd, gaten opvullen is dus belangrijk om een thuisstudie te hebben gedaan en tegenwoordige internet studies online zijn zeerhoog en goed in de waardering, dit omdat jij zolaat zien zelfstandig te kunnen werken , jij hebt karakter in jou mentaliteit, Je bent bewust bezig met de invulling van jou leven.
!!!  Let op : ,, Een leuke , motiverende factor &  bijkomstigheid kan zijn >>  om samen een online cursus of trendy thuisstudie te volgen.<<
 Duurzaamheid en up to date blijven is zowel interessant als bijna verplicht.
Omdat opleidingen veranderen, werkwijzes groeien door, dus jij moet zo goed als mee groeien. En daarvoor biedt ik hier vandaag aardige pakketten aan die rendement geven aan jou of als je kiest samen te studeren, Rendement samen te behalen op een snelheid van leren die je zelf indeelt. En als naslag werk kunt gebruiken als je deze hebt afgerond alleen of samen!
Persoonlijk is samen studeren en deze stof door te nemen nog beter in rendement om te zetten als je deze kennis deelt en actief opbouwend werkt aan of je website of je blog. Zo kan je jou ervaringen delen met de wereld en verdien je ook nog eens een leuk zakcentje plus je opleiding die dan gratis is. Naamsbekendheid heb je dan zo verkregen in de webwereld.
 
Je kunt kiezen om thuis wat extra bij te verdienen. Om zo de beoogde euro's bij elkaar te sparen.  
>> Wilt u echt geld verdienen via internet en de werkelijkheid daarvan onmiddellijk ervaren? Jij kunt Hier op klikken en via de beveiligde verbinding waar iedereen blij mee is en zou moeten hebben Hier kunt u klikken om nog even de heldere wijze van werken te bekijken en zo door naar de eerste uitbetaling
Zonder verdere verplichtingen meer informatie via onze front office >>> Alpha & Omega <<<
 Speciaal voor jou of vraag een partner of  studie maat 
MAAK JOU C.V. een uitnodiging om jou kennis in te kopen en werk aan een zekere toekomst.
Want kennis is macht. Zeggen de uitdrukking en dit betekend dat jij beter scoort op de arbeidsmarkt
  • eCursus Vind Je Ideale Baan is een troef extra in jou handen omdat jij precies weet wat en hoe jij de route ook feitelijk kunt inrichten met jou werk wensen.
  • Het betaald zicht terug zeggen de professoren van de universiteit. Opleiding is extra inkomsten. 
  • Een bewezen cursus , is effectief en betaald zich zo goed als direct terug.
    De e-cursus "Vind Je Ideale Baan" helpt je met het bepalen van je Passies en Talenten en deze te vertalen naar jouw Droombaan of Eigen Bedrijf. Complete Begeleiding van A tot Z! Gemakkelijk, snel en effectief! Met 3 Gratis Bonussen. 
voordelen van goed opgeleid personeel!
Weet wat je wil en wat je kan : 


Enkele voordelen
  • Meer verdienen met je hobby
  • Bereid je voor op de overstap
  • Van twijfel naar kracht
  • Gegarandeerd Resultaat
Weten wat jou richting is en ook daadwerkelijk daar in scoren Naar de studie via hier 
________________________________________________________________________
________________________________________________________________________
Website bouwen met JOOMLA
Wil jij net als ik enkele jaren terug! duidelijk een website leren te maken?? Zonder frustraties en gevoelens van ergernissen je eigen bedrijf online neerzetten en presenteren met de modernste tools en technieken. 
Hiermee kun jij naast jou sollicitatie trainingen en uitvoeringen van cases. Alvast een potenciele bron van inkomsten naast jou werk of uitkering neerzetten. Dit is voor iedereen goed te leren en binnen no time krijg je de eerste bezoekers die oplopen naar een geweldige bron waar jij uiteindelijk van kunt leven. Of als jij dit naast je werk wilt doen? Is de vakantie zowel in de zomer vakantie en de winter op vakantie binnen hand bereik.


Door opleidingen is aan toonbaar gebleken dat werknemers of sollicitanten beter functioneren. U heeft een streepje voor.
Plus dat je een eigen hobby om kan zetten naar online winkel of blog. Die rendement oplevert.  

Goede begeleiding.
Mindert Aardema, eigenaar van netspecialist.nl. Mijn fulltime bezigheid is het helpen van mensen bij het bouwen en verbeteren van hun Joomla websites

Uit Assen komt Mindert en begeleidt u  Via >> hier << naar Mindert zijn pagina.

VEEL BEZOEKERS Door JOOMLA kennis Veel verkopen online
 _________________________________________________________________________________
Vertaalwerk.net - Teksten Vertalen is Geld Verdienen Pakket
Alleen voor serieuze deelnemers heb ik kunnen toevoegen vertaalwerk.net.
Omdat er veel geld te verdienen valt met eventuele kennis van jou. Dus spreek en schrijf jij vele of enkele talen. Ben jij een ster en geboren vertaler van bv Engels, Duits, Fries, Turks, Russisch, Roemeens etc.
 toegang tot het complete Vertaalwerk.net pakket en begin vandaag nog met geld verdienen
        U kunt een leuk zakcentje verdienen , maar ook een goed salaris. 
Waar ik ook mee gestart ben. Helaas spreek ik meer talen dan werkelijk het schrijven van vertalingen van teksten. Ik schrijf Duits erg goed en daar verdien ik nu een beste duit mee. En interessant is het ook. Omdat je allerlei teksten van verschillende schrijvers ontvangt om te verlaten.
Je hebt via hier zo jou eerste dossier .
                      >>> Vertaalwerk.net - Teksten vertalen = Geld Verdienen <<<<
 recensies** ( Kritische beschouwing. . In een recensie geeft de recensent naast algemene informatie ook zijn mening. Personen die een mening over jou werkhouding, werk en branche kennis, sociale achtergronden, etc,)
 

Geen opmerkingen:

poker2win2 play house